Kirjaston palveluja on supistettu ajalla 3.12.2020 - 10.2.2021 seuraavasti: lehtilukusali ja lukupaikat ovat poissa käytöstä 24.1. saakka ja tapahtumat on peruttu 10.2. saakka. Toivomme pikaista asiointia (max. 15 min.) ja maskien käyttöä sekä turvavälien noudattamista. Myös käsien pesu tai käsidesin käyttö mennen tullen on toivottavaa. Käytössä on lainauspalvelut ja tietokoneilla voi asioida pika-asiointina. Suosittelemme verkkokirjaston käyttöä aineiston selaamiseen ja aineiston varaamista etukäteen sekä pikaista varausten noutoa. Kirjastoauto liikennöi normaalisti, autossa rajoitetaan yhtäaikaisten asiakkaiden määrää ja suositellaan maskin käyttöä.

Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on arkistoitu kirjaston lehtivarastoon sekä sidottuina vuosikertoina että mikrofilmeinä. Vuosikerrat eivät ole lainattavissa, mutta niitä voi tutkia kirjaston tiloissa. Kuluvan vuoden numerot muutaman viime kuukauden ajalta ovat luettavissa kirjaston lehtisalissa.

Vuonna 1924 perustettu Somero-lehti on maamme vanhimpia paikallislehtiä. Se ilmestyy kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Lehteä kustantaa Salon Seudun Sanomat Oy.

Somero-lehden verkkosivut

Kirjaksi sidottuja Somero-lehden vuosikertoja